Paritair Comité 1180019: VOEDINGSSPECIALITEITEN, DIEETVOEDINGSMIDDELEN, PRODUCTEN VOOR TUSSEN- EN NAGERECHTEN, ESSENCES EN EXTRACTEN, VOEDINGSSPECIALITEITEN, OPLOSBARE KOFFIES, BOUILLONBLOKJES, SOEPEN EN ALLERHANDE BEREIDINGEN

afdrukken
      • Inwerkingtreding 01/01/2016 Toon historiek Paritair Comité.

        ( Laatst bewerkt: 28/01/2016 )
      • Indexatie met 0,47 % in 01/2016.
        CAO-loonsverhoging met + 0,07 Euro in 01/2016.
        In geval van indexatie en een CAO-loonsverhoging in toepassing van de sectorale CAO’s worden zowel de minimumlonen als de reële lonen geïndexeerd.
        De CAO-verhoging wordt toegepast na de indexatie.
        Deze sub-sector is geen officieel Paritair Subcomité (PSC). De onderstaande loongegevens zijn evenwel opgenomen in de sectorale CAO's van het officiële Paritair Comité (PC 118).
      • Inhoudstafel

  • 1. UURLONEN : ANDEREN DAN STUDENTEN

    1.1. ANCIENNITEIT (maanden) : 0

    Categorie XII geldt niet voor ondernemingen waar bouillonblokjes, soepen en allerhande bereidingen worden vervaardigd.

    Categorie Uurstelsel (op weekbasis)
    37u 38u
    I 12,93 12,62
    II 13,23 12,96
    III 13,54 13,22
    IV 13,86 13,57
    V 14,21 13,84
    VI 14,52 14,22
    VII 14,86 14,55
    VIII 15,14 14,81
    IX 15,49 15,10
    X 15,84 15,51
    XI 16,20 15,81
    XII 16,53 16,15

    1.2. ANCIENNITEIT (maanden) : 6

    Categorie XII geldt niet voor ondernemingen waar bouillonblokjes, soepen en allerhande bereidingen worden vervaardigd.

    Categorie Uurstelsel (op weekbasis)
    37u 38u
    I 13,36 13,03
    II 13,69 13,40
    III 13,95 13,68
    IV 14,35 14,02
    V 14,66 14,33
    VI 15,01 14,67
    VII 15,34 15,03
    VIII 15,65 15,29
    IX 16,00 15,62
    X 16,38 16,02
    XI 16,74 16,36
    XII 17,07 16,69

    2. UURLONEN : STUDENTEN

    Percentages van de in tabel 1.1. vermelde minimumlonen.

    Leeftijd
    18 en ouder 90%
    17 80%
    16 70%
    15 60%